Necessitas

Necessitas

Brodíš se krví,
všichni jsou mrtví.
Ty nemáš ponětí,
je to tvé prokletí?

To je na denním pořádku,
osudném kolovrátku.
Mezi žebra vnikne dýka,
konec člověka.

S ledovým klidem,
ty nebýt viděn,
vedeš si válku svou,
tu proti lidem.

Za soumraku vrána kráká,
hleďme támhle na vojáka.
Za chvíli je stejně mrtvý,
instinkt zabijáka.

Noříš se ze stínů,
mizíš beze stopy,
žádný svět hrdinů,
jsi andělem smrti.
Autor Sulfur, 02.04.2010
Přečteno 361x
Tipy 10
Poslední tipující: carodejka, Radek.oslov.Šafárik, Charibeja, fuu, E., Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí