Anotace: Tohle jsem tu asi ještě nedávala. Ale už je to hodně staré =D
Sbírka: Žalostná snění
Ty vrahu!
Zabils duši nevinnou,
a to, co mělo být jen hrou,
stalo se hrozným činem,
ano, to jen ty jsi vinen!
Ty vrahu!
Zabils pouhým dotekem rtů,
a rozpoutal tak strašnou hru,
která měla konce,
až když zaslechla pohřební zvonce.
Ty vrahu!
Ve vězení budeš hnít,
nebudeš normálně žít,
jsi navěky ten, co zabil,
sám sis život zkazil!