.......
Na rtech má smích, v očích pláč
v hlavě z matek v srdci bolest.
Ani stín na prohrané duši není dobrý společník či protihráč.
krev na rukou svědomí chce splést.
Duši svou za krvavý peníz prodal,
Navždy s peklem svázán bude.
bez stínu navždy bloumat,
po cestě bez návratu.
Zjizvenou tvář v zemi zatracených zří.
tváří v tvář se setká s temnotou,
tam krvá nevinných opájejí se jeho bratři,
tam zkáza a muka jsou jedinou jistotou.
Až němá usta zakřičí do prázdného davu,
přijde si kníže pekelný pro jeho hlavu
Přečteno 382x
Tipy 1
Poslední tipující: Trystan ap Tallwch
Komentáře (0)