Vytáhlý muž
Vytáhlý muž se sakem přes ruku vyšel z poza rohu.
Kožený kufřík svíral v dlani.
Byl docela malý.
Nic netušící čekající seděli spokojeně na lavičce.
Vytáhlý,zkostnatělý muž se zastavil před skupinkou čekajících.
Čekající ucítili závan studeného vzduchu.
Někteří dostali strach.
A také měli proč.
Ten vytáhlý muž s malým kufříkem byl totiž zubař.
Přečteno 441x
Tipy 8
Poslední tipující: Sharivari, al-pacino, Veverushka, rezina, Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (1)
Komentujících (1)