Trest
Anotace: Vždycky může bejt hůř.....
Bytost za zrcadlem
stáhla rty do úsměvu
V pohledu, daném sklem
šlo téměř spatřit něhu
Nahla se zvolna vpřed
a nehty dotkla rámu
Před ní otevřel se svět
pod chrámy sebeklamu
.....Staletou bolest
utlumil náhle klid
"Není snad větší trest
než sem se narodit"
Přečteno 547x
Tipy 31
Poslední tipující: Rootness, Skrivilix, Lea Aura, poustevník Jirka, ziriant, Spadlá z nebe, Strixa, E., enigman, CULIKATÁ, ...
Komentáře (8)
Komentujících (8)