Vlasy!!!
Nechtěně se vlasy do hodin zapletly.
Na malé ručičce v osm hodin večer.
Nemalá hrůza v očích mladé ženy.
Děs jí nedovolí ani brečet.
Uškrtí, či neuškrtí se
mladá žena ve stínu pokoje?
Uškrtí, či neuškrtí se,
až za chvíli půlnoc odbije?
Přečteno 501x
Tipy 4
Poslední tipující: Unyle Pěl, malá slečna, Radek.oslov.Šafárik
Komentáře (1)
Komentujících (1)