Chci zastavit svět.
Konečně přestat se chvět.
Čím chci toho víc.
Nemám nic.
Toužím a sním nad ránem bdím.
Můj svět prázdná krabička od pastelek.
Citově vyprahlá jak několik opilcových milenek.
Ty pastelky kdosi roztahal.
A mě teď něco chybí.
Třeba mu někdo pomáhal.
Snad dítě lživý.