cesta
Anotace: jen taková blbinka vymyšlená přesně za 2.56 min takže to raději nečtěte
V mlze temný stín,
ruku ti podává.
chyť ji,
a už tě nepustí.
stáhne tě sebou ,
do tmy-tak prázdné ,chladné
též pouhý stín se z tebe stane.
nedávej svou duši všanc,
ruku podanou odmítni.
Jdi za světlem,
přímo nikde neodbočuj
,sic trest tě stihne,
tvá duše rozpolcena jest,
ber temnotu a moc
nebo světlo a lásku
co si poutníče vybereš?
Přečteno 407x
Tipy 4
Poslední tipující: Monica., Isquieasuus, Zorenka Ježková, Charibeja
Komentáře (1)
Komentujících (1)