Zjevení Svatého Jana
Anotace: Každý den a každou noc se bojím zavřít oči; bojím se toho, co mi poletí hlavou; bojím se, že ránou nebude ráno, nebude nic.
Okno se roztrhlo
ve vzduchu třísky
ve vzduchu úlomky
cihly prkna drť
Země vzdutá řevem
pískem přesýpacím
šlape lidem na paty
křičí pláče a sténá
Ráno není ráno je noc
krvavým nebem letí havrani
krvavým mořem pirátská loď
krvavým krev kape krev
Padáš zběsilou vřavou
nejsi není nikdo
nebytí konců, na dně
ticho, tma a...chlad.
Přečteno 494x
Tipy 5
Poslední tipující: Mates.21, J.U. Ray, Agniezka, CULIKATÁ, Kristine Clary-Aldringen
Komentáře (2)
Komentujících (2)