Anotace: hm, doufám že se to někoho aspoň trošku zaujme.... moje básničky, většinou vycházejí s určitým situací, kdy jsem se tak opravdu cítíla...
No někdy mívám taky takový pocit a nezávidím to Tobě ani sobě,je to děs(ten pocit)...ale jinak fakt krasná básnička
14.12.2006 12:34:00 | malá Čarodějka
Přestože nejde o nic vyloženě převratného, jde poznat, že to šlo od srdce... A to pro mě má velkou cenu. Za 100.
03.01.2006 10:27:00 | Teranell
sakra,to zní až děsivě...vítej na literu,doufám,že přibude něco stejně hezky napsaného,ale trochu něžnějšího!
02.01.2006 15:59:00 | mexico