Jednoho večera...
V mlhavém stínu prastaré skřně
ohlušen tichem, svíce - má slepota,
co taneční sál jsou pohřební síně,
do oken bez skla mi svítí dnes temnota.
Vůně mých parfémů mísí se s hlínou,
oděný v rubáši, však žijící stále,
prsteny zdobeny zčernalou špínou,
vzezření starého srdcového krále.
Přečteno 483x
Tipy 12
Poslední tipující: Elissbeth, Míša S., WhiteSkull, E., Charibeja, Gabrielle, Květka Š., CULIKATÁ
Komentáře (0)