To je fakt, souhlasím s Mbonitou...
nevíš dne ani hodiny,
kdy daň bude tak mobilní,
že z každého kroku,
zaplatíš daň hochům,
na asfaltový koberec...
A kdybys lítat chtěl
a chuť daňi uletět měl,
tak to by si hochu měl smůlu,
dali by daň o pár procent vzhůru....:-)))
12.12.2010 23:20:00 | Sladkalu
už i název*/
17.09.2010 12:40:00 | ROMAN LOHNERT