Poslední vlak
Anotace: Jedu si valkem, jedu si v kupé a nějak se mi mozek v hlavě houpe :-D :-D
Slunce se zarylo hluboko do klasů
jež vítr rozevlál, jak foukl by do vlasů
Dunivý, rytmický dusot soukolí
vyháněl strašáky i ptáky pryč z polí
Poslední vlak řítí se stále vpřed -
jedem v něm jen my dva, lásku svou zabíjet
Poslední vlak - jen my dva v kupé -
tvé tělo se na mém intimně houpe
Netřeba zavírat a stahovat závěsy
Průvodčí v kabince sám z žíly saje si
vlastí krev sladkou, horkou a černou -
zůstaň nám upírům, už navždy věrnou!
Přečteno 358x
Tipy 9
Poslední tipující: Quigleika, Charibeja, Psavec, Skalsky Pavel, Fighting Dreamer, saddova, NikitaNikaT.
Komentáře (4)
Komentujících (4)