Konec
Anotace: Je to text písni, kterou napsal můj spolužák
V rukách svůj nešťastný osud máš
už víš, že pomalu umíráš
Trápíš se, trápíš
a bolest přemáhá tvé tělo
Ze srdce ti uniká krev
jak ladně se rozlévá po bílých zdech
Obrazce hrůzy se ti na nich jeví
tvou krvavou duší prolijí
Odcházíš, z krve duše se vynoří
kam dál, kdo jen to ví
Sklopíš hlavu, do krve ji ponoříš
a navždy tím své tělo opustíš
Přečteno 352x
Tipy 1
Poslední tipující: Jeronym.
Komentáře (0)