ŽIVENÁ POCITY
Jsi jako upír,
co ale neživí se krví,
jen mými pocity.
Tvůj pohled smysli otupí,
tvá ústa nakrmí,
život použitý.
Nasycena tekutinou,
zrozená v koitu s démonem.
pohřbená bez obřadu.
Emoce jsou tvojí pochutinou,
černá magie zákonem,
nesmrtelnost máš jako výsadu.
Černé oči, kovové zuby,
tvář mrtvolně bledou,
vlasy jako havraní křídla.
Rty rudé potřísněné krví,
kůži bělavě šedou,
tak chladná, dávno jsi vystydla.
Jen sluneční svit,
rozpustí tě,
Tak prosím, nech mě už být,
upírko…………..nechci tě!
Přečteno 363x
Tipy 15
Poslední tipující: Psavec, Martin H, Pevya, Charibeja, Květka Š., la loba, Niky88, WhiteSkull, CULIKATÁ, NikitaNikaT., ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)