Likan
V měsíčním svitu
řítí se nocí,
u tlamy pěnu
zrychlený dech.
Úplněk má ho
zas ve své moci,
živí se šelma
na lidech.
Pro krásu noci,
svobodu volnost,
pro bledý měsíční svit.
Odhodil za hlavu
veškerou soudnost,
potomkem noci
touží teď být.......
Přečteno 468x
Tipy 7
Poslední tipující: blackwolf, Anjesis, Charibeja, la loba, Květka Š.
Komentáře (3)
Komentujících (3)