Dlouhý spánek
Spala jsem tak dlouho
a teď když jsem procitla,
svět se opět změnil,
v jiné době jsem se ocitla.
Spala jsem spánkem smrti,
snila své temné, krvavé sny,
zas věčnost se mi otevírá,
další nekonečné noci i dny.
Však ještě chvíli musím počkat,
i když bych ven vyšla hned,
ještě pár chvil než zapadne slunce
a měsíc ozáří mou bledou pleť.
Spala jsme snad až příliš dlouho,
tato noc bude jako můj den prvý,
už teď však nedočkavostí se chvěji,
až opět smočím ústa v horké krvi.
Přečteno 400x
Tipy 6
Poslední tipující: Angela Valley, Anjesis, E., NikitaNikaT.
Komentáře (1)
Komentujících (1)