Anotace: sebereflexe
Sbírka: jen život...
No asi tam jsou chyby ale ja jsem nastestí dislektik a nevidím je :-) Ta basnicka dýchá vetsim pribehem ale asi se pletu že. Kazdopadne se mi docela líbí (No s tím pravopisem radej neco udelej no at nemas zbytečnou nezadoucí kritiku chapu ze stojís o kritiku obsahz a ne pravopisu ale jsou ctenari tací kterým to proste vadí)
29.12.2010 23:31:00 | Rudolf z Falknova
zopakuj si vyjmenovaná slova nebo piš jednojazyčně
28.12.2010 00:10:00 | Lilien