Jiný svět
Neseme rakev s realitou
a pohřbíme také strach
Zemí, hluboko v nás skrytou
zvony bijí na poplach
Můžeš mít vše napoprvé
stačí jenom kapka krve
Není co je, konec utrpení
Ze dna propasti svitla naděje
Dny temné v jas noci změní
Černý plášť ti duši zahřeje
Můžeš mít vše napoprvé
stačí jenom kapka krve
Prastarý dům na náměstí
a měsíc září podoben šperku
Kdo dnes v noci podlehne lsti
ví jen kocour skrytý na vimperku
Přečteno 504x
Tipy 23
Poslední tipující: Houda, Jiří I.Zahradník, Lea Aura, teniska, Lasombra, NikitaNikaT., James Libustka, Ishtar, Anjesis, Gabrielle, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)