Anotace: copak?hledate anotaci?:?? tak ta sla na kafe s menstruaci mam pozdravovat?? ok vyridim
Urcite nejsi basnik, nikdo z nas. Nevime, co je dobre, co ne, co se hodi, co se nehodi. Jen pisem, co nas napadne, co fantazie zrovna dovoli. Tady (do komentu) taky lidi pisou co je napadne. Ovsem to ty muzes mit totalne u prdele:) Tohle je dost dobry...
15.03.2006 19:48:00 | Trapné děťátko
Ty jsi "ďábel" - čtu to a směju se - a přitom si nejsem jistý, zda je to k smíchu a je-li - zda se směju na správných místech, ale je to dobrý, vyjádřit se k tomu,co mi běhá po mysli ...
28.01.2006 23:18:00 | Hary_nš