Anotace: O upírech...
Jo to je sporný... Zato ale svoji přezdívku Dracu' la (ďáblův syn) si vysloužil za své chování při "hájení" transylvánských hranic s tehdy tureckou říší a především za neuvěřitelnrj teror vůči poddaným. Takovej, že snad i Rudí Khmerové nestíhaj, alespoň co se krutosti týče. A to prokletí... týkalo se jeho syna, protože drákulovým nejsilněším kouskem bylo, že syny, (někdy i všechny děti bez rozdílu pohlaví) svých nepřátel a odpůrců umučil k smrti přímo před jejich zraky. Asi tak.... ;)
10.02.2006 02:11:00 | Dermgen
Ehm...báseň by to byla pěkná, ale odmítám tvrzení, že byl Vlad Dracula upír!:-)
09.02.2006 10:23:00 | Isabella Monvoisin