Upíří děti
Anotace: Inspirace filmem Interview s upírem.. :)
Mají tvář Botticeliho andílků
s porcelánovou pletí,
nemají však žádnou maminku
krásné upíří děti.
Neustále mají hlad,
sají krev ze svých obětí,
životy snadno dovedou brát
kruté upíří děti.
Kdo si s nimi bude hrát?
Zapomenutí, odvrhnutí,
nevědí co je to mít rád
nešťastné upíří děti.
Přesto sladce se smějí
a čas neúprosně letí,
nikdy nezestárnou ani nedospějí
prokleté upíří děti.
Přečteno 479x
Tipy 12
Poslední tipující: E., Darkness, Maličká Peťulka, Anjesis, Raziel PsyDearth Characith, Marcone, NikitaNikaT.
Komentáře (2)
Komentujících (2)