Zoufalá

Zoufalá

Můj pane bělostných tesáků,
přijď pro mě ze světa přízraků.
Hedám tě, můj pane z zásvětí,
snad můj hlas za tebou doletí.

Můj pane z krajiny vzdálené,
jen tvůj žár mé stíny zažene.
Nenech mě tady v mém hledání,
v mém světě žije jen strádání.

Pláču tu v bolestech schoulená,
mám strach z svých lidí, jsem zraněná.
Ty jsi mi nadějí jedinou,
bez tebe moje sny vyhynou.

Můj pane, zbav mne mých příkoří,
dokud mé city v nich neshoří.
Můj pane z míst, kde je věčná noc,
volám tě sem na Zem pro pomoc.

Můj svět je krutější, než ten váš,
klidně se vyvrátit mi to snaž.
Ve vašem světě jen není den,
v tom mém však na vždy vězněm jsem.

V zoufalství, s žiletkou krvavou,
volám tě svou vlastní popravou.
Buďto mě uzdrav, nebo nech,
jenom mi dopřej chvíli slech.

Můj pane, můj vládče stacených,
vím, že jsou mé city k tobě hřích,
můžeš mě za ně klidně zatratit,
však v lidský svět já se nechci navrátit.

Vezmi mě s sebou k svému světu,
vyciť můj žal a tuhle větu.
Tak mě zbav toho, co mě škrtí,
nebo mě ponechej zde napospas smrti.
Autor Anjesis, 15.03.2011
Přečteno 496x
Tipy 20
Poslední tipující: Pižla, Azure angel, Darkness, Marcone, Charibeja, Juan Francesco de Faro, CULIKATÁ, Trystan ap Tallwch, Mbonita, la loba, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Tvoje tvorba mě nepřestává překvapovat. Perfektní =)

01.06.2011 10:19:00 | Pižla

líbí

Volím smrt...

17.03.2011 14:53:00 | Darkness

líbí

Krásné.. :)

16.03.2011 13:29:00 | Charibeja

líbí

Všechno co svírá, tíží a škrtí,
bělostný tesák na dálku drtí.

15.03.2011 23:05:00 | Juan Francesco de Faro

líbí

Co říct...zoufalé a smutné...však víš že jsem s Tebou v té tmě...

15.03.2011 21:26:00 | la loba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel