Žně
Anotace: ...poetický horor...
Krutihlav třímá
v rukou kostlivce
srp, kterým stíná
hlavy obilným klasům.
V poli trpících
se otáčejí hlavy
panáků, kteří
němě přihlížejí
té kruté žni.
Zakřivený srp
měsíce tne do
oblohy, žene se
ne-hvězdnou oblohou
a stíná hlavy
nočním dravcům.
kteří jsou příliš blízko
...tmou se nese závan čepele...
Přečteno 359x
Tipy 14
Poslední tipující: Anjesis, Jiná, Mbonita, NikitaNikaT., Tamara, jarmil
Komentáře (2)
Komentujících (2)