Anotace: Oblíbený motiv boje lidí proti zombie odehrávající se však na půdě kostela, kde se jednoho dne náš hlavní hrdina probudí...a jen tak neodejde.
Uf uf, tak ještě že jenom málem ;-))
A jak říkám, není se čeho bát,
je tu hrdina ve fraku. :-))
A možná pozor tedy na zítřejší básničku...nebude také zrovna dvakrát veselá. Ale více neprozradím. ;-)
16.06.2011 15:07:00 | Amable seňor Marek
Hihi, no po mě by bylo už dávno :-D Ale neboj, oba by nás stejně zachránil onen strážný anděl s pistolí ve fraku ;-))
16.06.2011 13:37:00 | Amable seňor Marek