Ples mrtvých
PLES MRTVÝCH
Půlnoc – mrtvých hodina,
z hrobu vstala celá umrlčí rodina.
Kostlivec bez tváře podal ženě růži,
políbil ji na ruku –tam kde dříve měla kůži.
Dnes v noci nastal jejich čas,
Živí nebo mrtví?Je to jedno - rozdíly vzal ďas.
Vydají se na ples – smrt slaví,
další mrtví také se tam staví.
Tančí a baví se,
kdo se jim postaví do cesty – toho lehce zbaví se.
Noc temná – pouze jejich čas.
Až odbije šestá ráno – musí spát jít zas.
Za rok však dočkají se znovu smrti svátku,
do světa živých naleznou si zkratku.
Přečteno 398x
Tipy 3
Poslední tipující: E., Charibeja
Komentáře (0)