Upír
Anotace: Krev je zvláštní tekutina, která z rukou nejde smýt. Však i tvor, jako já, z něčeho musí žít.
Řekl jsi, že když pohlédneš mi do očí,
svět se s tebou zatočí.
Že tě vábí, k sobě táhnou...
Prosím zapomeň, do propasti tě jen stáhnou.
Však je pozdě...
Nejsem princezna z pohádky, neláká mne bílý den.
Čekám až slunce zapadne, až tvá víčka bude tížit sen.
...pro tebe je až příliš pozdě...
Kradu se nocí, k tobě stále blíž.
Ty zatím klidně dýcháš, zatím klidně spíš.
... blížíš se konci cesty poutníku!
Hrdlo bílé k večeři zve,
pod kůží se tepna pne.
Ruce křečí v pěsti sevřené,
tvé hrdlo tesáky navždy zjizvené....
Přečteno 663x
Tipy 15
Poslední tipující: Elissbeth, Naylit, E., Samanta, Anjesis, Charibeja, J's .., Agniezka
Komentáře (2)
Komentujících (2)