Za sklíčko s krví duši tvou schová,
jsi-li ten vrah či falešná vdova,
jsi-li ten se zbraní nebo jen šéf.
Jak se ti zadřela pod nehty krev?
Snadné je zapsat se na seznam vrahů,
co strčit zaslouží z prudkého svahu,
anebo rozsekat sekáčkem na maso?
Takhle to dělá on - Dextrovo inkaso.
Místnost si připraví, pro tebe skočí
a sklíčko z krabičky v červené smočí.
Hýbla se záclona v temnotě svaté,
Dexter už přichází = ručičky zlaté ...
hravě si odemkne, vždycky ho dráždí,
když někdo zabíjí, když někdo vraždí.
Píchne ti jehlu a hodí se do gala,
na stůl tě přiváže. Je to tak od mala.
Je to vrah vrahů a hasí tím žízeň,
odkrývá špínu a pohřbívá trýzeň.
Do pytle zabalit, v moři se ztratí
zloba a nenávist, tak vrazi platí.
Za sklíčko s krví duši tvou schová
a pak jde vraždit znova a znova.