Temný den
Když nebe zčerná a podobá se smrti,
k zemi se snáší vločky v barvě krve,
to svatí pro nás pláčem trpí,
ztratili křídla jen pro Tebe.
Pro Tebe královno temná,
nemrtvý vrátí se na zemi,
anděl trpkost vychutná si do dna,
upíři zavládnou i na nebi..
Přečteno 624x
Tipy 1
Poslední tipující: E.
Komentáře (1)
Komentujících (1)