Smrt?
Měsíční svit dopadá na těla mrtvých
i černé růže tam povadají
studené tělo a nehybný pohled očí Tvých
i duchové se Ti vysmývají.
Až uslyšíš křik další zavražděné duše
Tvůj duch se vrátí na zemi zpět
zaujmeš místo padlého muže
a zpatříš nový svět.
Když se zrodíš znovu v malém dítěti
Tvé krvavé představy Tě neopustí
budeš trpět a vraždy opět cestu zkříží Ti
budeš žít ale jen se strachem a zlostí.
Hříchy minulosti Tě nikdy neopustí
budou v Tobě navždy i v těle mrtvém
v říši noci-upíra nezvratnou na krev chutí
mladou dívčí krev chceš mít v srdci svém...
Komentáře (1)
Komentujících (1)