Za křídly draků
Anotace: Možná že v ní je víc, než se na první pohled dočetet, zkuste si ji nakreslit...
Zapadni slunce,
zmiz za mraky.
Ať černá tma tě zahalí,
do noci černé,
jak křídla draků,
co v obloze se schovali.
Dotkni se země,
však mění se v prach.
A obrůstá bodláky,
a pálí jak ty,
slunce, zmiz za mraky.
V ledové vodě a jejích kapkách,
jak stékají po tobě.
Shasínáš, zapadáš a mizíš.
Pohlédni na nebe, na letící draky,
už je nezastavíš.
Zapadni slunce,
za křídla draků.
Shasneš, ale budš dál.
Pohlédni na temnotu mraků,
tam, kde jsi kdysi stál.
Přečteno 803x
Tipy 6
Poslední tipující: Morgenstern, Delven
Komentáře (1)
Komentujících (1)