Bílý d´ábel
Anotace: .....Tak tady mě inspiroval Jack London :-)....
Velkou bílou pustinou
se vítr prohání.
Moci tak jít cestou jinou
šel bych bez váhání.
Kamarád tu na saních
však leží nemocen.
A všude kolem jenom sníh
to je snad zlý sen.
Stmívá se,tma přichází
a sníh padá dál.
Zásoby už dochází
být sám,tak bych to vzdal.
Na noc tu stan postavím
už nemohu dál jít.
V kotli kus ledu roztavím
dám příteli pít.
Náhle vítr přinese
vlčí volání.
Dupot tlapek se nese
jak k nám uhání.
Už jsou všude kolem nás
a je jich stále víc.
Po zádech mi běhá mráz
nám nepomůže nic.
Skláním se k svému příteli
stisknu jeho dlań.
A bílý d´ábel zběsilý
si bere krutou dań.
Komentáře (3)
Komentujících (3)