Anotace: Netradiční pojetí rozhovoru dvou duší
Nevím proč mi to tak nějak připomínalo Polednici, vážně nevím..Povedené.80b.
17.04.2006 14:59:00 | WhiteShadow
No, tak jsem si přečetla alespoň něco, co dokáže stvořit,,trapné dítě"...nelíbíš se mi, proto tě míjím a nepíšu ti ani komentáře...proto...už ten nick se mi zdál být velice hloupý...chybí mu vtip. Též tě neboduji, ale myslím si, že místo je tu jak pro tebe, tak i pro mne ...měj se.
08.04.2006 16:23:00 | no
na začátku mě ruší ten rým ..."řasy", jinak je to takové Erbenovské a jeho "Kytici" nosím v hlavě celou, neboť je krásná stejně jako tahle básnička.
04.04.2006 22:05:00 | Miskitka
behem cteni jsem si podvedome predstavila, ze je to rozhovor mezi mnou a mou matkou... takze mne to asi strhlo:) no libilo se mi to, fakt ze jo. netradicni pojeti znameho autora..
29.03.2006 19:29:00 | Malá shnilá emotivní příšera