Anotace: To, že jsem paranoidní, neznamená, že po mě nejdou...
Jo, škoda že ta anotace nebyla z vlastní hlavy, ale nevadí, hodí se sem perfektně. Celkem slušné zamyšleníčko nad výnamem slova stihomam.
18.05.2006 14:07:00 | CorrimsonTom
Trochu tam hapruje rytmus a nesedí mi delší verše v poslední sloce (nějak to nešlape), ale jinak se mi líbí. A za anotaci máš milión (1 000 000), ta mě vážně dostala.
18.05.2006 13:58:00 | JardaCH