Anotace: Myslím si, že název mluví sám za sebe.
jednoho léta náhle mor dobytek zachvátil,
a pověrčivý lid se na pastora obrátil
že znají tu moc nečistou co krávy zabíjí
a odkud ta moc vychází to každý dobře ví :)
Moc hezká básnička,hezké verše,příběh-všechno-200%
:)
28.07.2006 15:44:00 | Mina Pattocci
Ale jo, dobrý! Znáš song "Čarodějnice z Einsberry"? Ten by se ti mohl líbit...
Zuzana byla dívka, která žila v Einsberry,
s jasnýma očima a řečmi pánům navzdory,
sosedé o ní říkali, že temná kouzla zná,
a že se lidem vyhýbá...a s ďáblem pletky má.
Atd.
Fakr super song, nakonec tu holku oběsí....:(((
30.06.2006 14:31:00 | Isabella Monvoisin