Werevolf
Divoký zpěv se proplétal
sílil a rostl
jako by sama duše hor
kvílela k nebesům.
Zpívali a plakali své zalykavé žalozpěvy
šedí bratříčci s očima barvy zlata
a myšlenkami plnými horké krve.
Hluboko ve studených lesích
ukryti v náruči matky noci
zpívali její milované
nevinně kruté děti
svou pradávnou vlčí píseň
Komentáře (1)
Komentujících (1)