Anotace: já jí mam prostě ráda, tak jsem zvědavá co vy na to:-)
díky a pravda je že všechno píšu spíš tak že to mají být písničky a pak mi rytmus skřípe, no zkusim se polepšit..
22.08.2006 14:21:00 | Meiv
pardon, nějak jsem omylem zmáčkla enter...tak pokračování:) ten rozhozený a skřípající rytmus bych pochopila u písňového textu a co já vím, třeba je to tak bylo myšleno. V případě že ne, tak by to chtělo vychytat právě tohle. Jinak slovní spojení se mi líbí a je to čtivé i obrazotvorné, má to atmosféru a řekla bych, že je to povedená báseň.
20.08.2006 23:31:00 | Epona
To ani není horor,přece to tak i může dopadnout,jestli lidi nebudou ctít přírodu a budou stále lhostejnější k sobě navzájem a sobečtí.
20.08.2006 22:11:00 | s.e.n