Anotace: Tentokrát jsem se zabývala dalším zajímavým tématem - VLKODLAKY. Doufám, že je to z mé básně znát.
To "já tě žeru" snad nebylo doslovné! :) Jinak děkuji moc, moc, moc!!
02.05.2008 17:18:00 | Charibeja
Děvče "já tě žeru"...
Upíři, Vlkodlaci... prostě mazec, to mam hrozně moc ráda a zajím se o to a sem fakt ráda, že sem na tebe narazila :o)
02.05.2008 10:38:00 | Lachailla
líbí se mi to...tanečnice to napsala trochu stroze, ale má pravdu..rýmy se ti moc nepovedly...zkus to pojat volně...jinak pěkné ;)
21.08.2006 20:14:00 | mozec