Na schodech
Anotace: ...kdybych to neudělal..
Sedíš tu zkroucená
na chladném kameni.
Pod žebrem zlomeným
od ostří znamení.
Temnota ve spáncích
v hlubokém dunění.
Srazil tě neznámý
ve vilném domnění.
Užil si závratně,
krása je zničená.
Pro svého milého
navždy už ztracená.
Přečteno 1295x
Tipy 2
Poslední tipující: Charibeja
Komentáře (1)
Komentujících (1)