Temná noc
Anotace: o dívce co prohrála svůj boj...
Ulice pohltí spáry noci
A světla náhle prasknou
Ubohá dívka v cizí moci
Špičáky po krvi tesknou
Ve městě v uličce temné
Měsíčním paprskem osvětlené
Probíhá boj dívky jemné
O život v noci nelítostné
Rudé oči ve tmě září
Bílí špičák se leskne
Strach v dívčině tváři
Slyšet je naříkání teskné
Náhle se ticho rozhostí
Špičáky našli svůj cíl
Tělo se svíjí bolestí
Krev pomalu mizí z žil
Strašlivé dílo dokončeno je
Vybledlé tělo k zemi padá
Proč dívka s upírek prohraje
Vždyť byla ještě mladá
Komentáře (1)
Komentujících (1)