Nářek nenávisti
Anotace: prostě další dílko z naštváni..
Vře krev a temná znamení
tuší odkud pramení
ta nenávist
ten srdce hřích
ten neúprosný zabiják
a průvodce prokletých.
Těžko lze chodit mezi těmi,
jež nenávidíme nade všemi
věcmi. Myslí si, že jsou dokonalí
přestože se svých pudů vzdali
a mnoho jich zbytečně žije v bídě
- nenávidím je! Nenávidím!
Jsou to lidé!
Ten vřed na tváři planety
to závaží na noze přírody!
Nenávidím všechny světy
pokryté jejich národy!
Jsem z části jednou z nich
a přec mezi ně nepatřím
nejsem jednou z bezduchých
a přec mezi nimi žít musím.
Nenávidím, při Duších Vesmíru,
nenávidím je tak, až se mé žíly vaří,
nenávidím je a proto je proklínám:
nechť se celá jejich éra zmaří!!!
Komentáře (2)
Komentujících (2)