Cesta krve
Anotace: Kéž bychom,než uděláme nějáké rozhodnutí,mohli znát všechny možné následky...
Mé srdce,můj pane,patří jen tobě,
svou duši do zástavy sem ti dal,
nebýt tebe,mé tělo teď hnije v hrobě,
tys světa mezi životem a smrtí král...
Dvě stě let služby mám již za sebou,
skelné oči neodrážejíc cit jediný,
bytím kráčím jak mrtvou pustinou,
když v hlavě mé,temné síly promluví...
Pak hnán po lidské krvi hladem,
kéž jen tehdá věděl jsem...
Jak těžké je být upírem!
Komentáře (0)