Anotace: Prosím co nejvíc komentářů... Rád se poučím ze svých chyb...
určitě zajímavý nápad a musím souhlasit, že se to dobře čte. škoda jenom těch gramatických chyb, ale některé z nich by se daly považovat možná i za tvůrčí záměr ;)
17.01.2007 09:09:00 | Quietus
Dobře se to četlo. Kdyžtak zkus pro příště použít volný verš. Lépe se jím vyjadřují myšlenky. Ale to všechno se časem naučíš... Jinak s těma gramatickýma chybama se babrat nebudu, občas se vyskytly. Pořád jsi ale co jejich počtu v té lepší půlce tady na Literu...
O obsahu se zmiňovat nebudu. Toť můj názor a komentář.
23.12.2006 22:30:00 | kruppe