Podsvětí
Nechávám zlobu,
pohlcuje mou duši.
Sám ve tmě,
stín noci mi sluší.
Srdce přestalo být,
v žilách temnota.
Nejsladší místo,
hřbitova samota.
Muj domov,
mytologické podsvětí.
Společné uzemí,
s převozníkem se smrtí.
Hádes muj pát,
jsem jeho sluha.
Nejsladní odměna,
má zloba.
Působím bolest,
stále se mstím.
Jsem nějvětší strach,
podsvětí stín
Přečteno 591x
Tipy 3
Poslední tipující: Anjesis, Samanta
Komentáře (0)