Bloudíme
Přes trní, něžným dotykem, hledáme své tváře
křičíme na sebe, skrz pavučiny snů
z obrazu od prachu čiší jen chlad
v odrazu střepu mě snad přejde hlad
než život mi odbijou hodiny na věži
a krev po podlaze poběží
vydechnu naposled Tvé jméno....
Teplo na rtech....
Tma...
Přečteno 505x
Tipy 3
Poslední tipující: zaba.zuzla
Komentáře (1)
Komentujících (1)