Měsíc v úplňku
MĚSÍC V ÚPLŇKU
Měsíc v úplňku na obloze září,
světlo odráží se v lidské tváři.
Zmatené duše tančí v měsíčním jasu,
marně práhnou po klidu – hledají spásu.
Nemrtví vstávají z hrobů,
ráno budou muset uložit se znovu.
Vlkodlak touží rozpárat něčí hruď,
vyzbroj se stříbrem – statečný buď.
Čarodějka pohledem tě uhrane,
sám pan pekel tuto noc povstane.
Upíři touží po krvavé lázni,
kůl do ruky – nepropadej bázni.
Magický úplněk – přežijí nejsilnější pouze,
zbytek podvolí se smrtelné touze.
Můžeš bojovat nebo se vzdát,
není to sen jenž necháš si zdát.
Představy - hrůzné přízraky realitou se staly,
přišly, aby tvou krev do poslední kapky sály.
Přečteno 646x
Tipy 2
Poslední tipující: E.
Komentáře (0)