Plamen
Vypálíme všechno,
vypálíme zlost,
spálíme i nebe,
už mám všeho dost.
Srdce máme obě černé,
jedno skoro z kamene,
nikdy nejsme sobě věrné,
kdo si na nás za čas vzpomene?
Vzplaneme zaživa,
vzplane náš chtíč,
už dávno od věrnosti,
jsme ztratili klíč.
Přečteno 576x
Tipy 3
Poslední tipující: Charibeja, Anjesis, E.
Komentáře (0)