Kopka
Anotace: Černá víla s perlovími oči, v podzemí svíce dohoří, kobka teď víc podobá se noci,...
Černá víla s perlovími oči,
v podzemí svíce dohoří,
kobka teď víc podobá se noci,
už jen pár jich tam září.
Jak plyne čas, rezavějí brány,
a kámen rozpadá se v prach.
Poslední svíčka v kopce září,
a po ní zbude jenom tma.
Přečteno 429x
Tipy 2
Poslední tipující: Charibeja
Komentáře (1)
Komentujících (1)