Anotace: morbiditka
balkonové zábradlí
krásný výhled skýtá
když mi noha podjela
fšim sem si že svítá
jsem tak trochu pod vlivem
takže mi to neva
když mi mozek vyšel z hlavy
dohnaly ho střeva
teď tu ležím,mouchy bzučí
v komoře mi voda hučí
z chladiče mi rychle mizí
všechno kolem je tak cizí
byl jsem model měl jsem slávu
do kapačky černou kávu
a teď cítím...že
navzdory vnadám
do hlouby padám
vítr zpíval
pak jen rána
zavřela se hvězdná brána(ano,ta s O´Neillem)