Sejdeme se v pekle
Anotace: Brát prosím s rezervou, je to pouze básnička, nechystám se vykonat nic z toho co je v ní popsáno :-)
SEJDEME SE V PEKLE
Ležíš na mém obětním oltáři,
kapky potu stékají ti po tváři.
V očích máš strach,
neboj, i já jednou zemřu – změním se v prach.
Budu tě líbat, hladit - s tebou se milovat,
dám ti vše po čem muž práhne – nemusíš mi děkovat.
Tvé poslední krásné chvíle – něhou tě zahrnu,
pak tvou duši do pekel navždy zavrhnu.
Ukončím tvůj život a to pouze z lásky,
uleví se mi – již nebudu mít na tváři smutku vrásky.
Tvá duše smí v očistci na mou čekat,
mé srdce jen pro to tvé bude stále tepat.
V ohnivých plamenech naše hříšné duše snad opět se spojí,
o život můžeme přijít různě, smrt je jen jednou z možností – nejsem z těch kdo se ji bojí.
Přečteno 768x
Tipy 6
Poslední tipující: Elissbeth, Lachailla, dark evelyn, Anjesis, E.
Komentáře (1)
Komentujících (1)